Invigos arbetar för att radikalt förbättra digital pedagogik, skrivverktyg och språkkunskaper i skolan. Vi sätter elevens behov att lära och skriva i centrum, och tillsammans med våra partner inom samarbetet Alla kan skriva verkar vi för att skapa likvärdiga lärmöjligheter för alla Sveriges elever.

Vilka vi är

Alexey Lukin
Alexey LukinFront End
Specialist på front-end, versions-hantering och e2e-test. Slukar vetenskapslitteratur. Undervisar i JavaScript – både IRL och virtuellt. Kodar bl a Invigos ritbord och textbehandlare.
Elisabeth Engvall-Younsi
Elisabeth Engvall-YounsiPedagogiskt innehåll
Gymnasielärare i svenska och franska. Älskar innovativa lösningar i klassrummet och drivande i Vinnova-projektet Läraktiv. Fjällvandrar och sjunger.
Fabrice Marchal
Fabrice MarchalTeknikansvarig
Serieentreprenör, doktor, polyglott och mjukvaruarkitekt. Leder Invigos utvecklingsarbete. Har lett flera vetenskapliga och entreprenöriella projekt kring stora samhällsutmaningar.
Karin Herlitz
Karin HerlitzPedagogiskt innehåll
Läromedelsförfattare, föreläsare och lärare i svenska, svenska som andraspråk samt engelska. Brinner för språk-, läs- och skrivutveckling. En inbiten löpare.
Martin Tiberg
Martin TibergVD
Serieentreprenör med tre ingenjörsexamina från MIT och KTH. Leder Invigos arbete och projektet Alla kan skriva genom att samla alla aktörer kring en gemensam vision.
Miguel Goncalves
Miguel GoncalvesInfrastruktur & Back End
Det Miguel inte kan om robust systemdesign är inte värt att veta. Utvecklar algoritmer, databaser, utvecklingsmiljö, säkerhetslösningar och infrastrukur i världsklass.
Roope Koski
Roope KoskiUX Designer
Proffs på användarupplevelse. Leder Invigos designarbete: idé → prototyp → implementering → kvalitetssäkring. Har skapat och bevittnat 100-tals användartest och vet vad som funkar.