<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=128290194283453&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Om oss

/Om oss
Om oss Fabrice Marchal 2018-06-11T11:01:38+00:00

Invigos arbetar för att radikalt förbättra digital pedagogik, skrivverktyg och språkkunskaper i skolan. Vi sätter elevens behov att lära och skriva i centrum, och tillsammans med våra partner inom samarbetet Alla kan skriva verkar vi för att skapa likvärdiga lärmöjligheter för alla Sveriges elever.

Vilka vi är

Alexey Lukin
Alexey LukinFront End
Specialist på front-end, versions-hantering och e2e-test. Slukar vetenskapslitteratur. Undervisar i JavaScript – både IRL och virtuellt. Kodar bl a Invigos ritbord och textbehandlare.
Anton Ovechkin
Anton OvechkinFront End Developer
Specialist på ELM – ett nytt trevligt programmeringsspråk som ger trygga och pålitilga applikationer. Utöver ELM är Anton fena på Javascript, HTML, CSS med mera.
Elisabeth Engvall-Younsi
Elisabeth Engvall-YounsiPedagogiskt innehåll
Gymnasielärare i svenska och franska. Älskar innovativa lösningar i klassrummet och drivande i Vinnova-projektet Läraktiv. Fjällvandrar och sjunger.
Erik Jaråker
Erik JaråkerGrowth hacker
Tidigare förstelärare och IKT-utvecklare som utbildat lärare i GSuite och O365. Hos Invigos leder Erik webbinarier, sköter sociala medier och support samt ger pedagogisk rådgivning.
Fabrice Marchal
Fabrice MarchalTeknikansvarig
Serieentreprenör, doktor, polyglott och mjukvaruarkitekt. Leder Invigos utvecklingsarbete. Har lett flera vetenskapliga och entreprenöriella projekt kring stora samhällsutmaningar.
Karin Herlitz
Karin HerlitzPedagogiskt innehåll
Läromedelsförfattare, föreläsare och lärare i svenska, svenska som andraspråk samt engelska. Brinner för språk-, läs- och skrivutveckling. En inbiten löpare.
Martin Tiberg
Martin TibergVD
Serieentreprenör med tre ingenjörsexamina från MIT och KTH. Leder Invigos arbete och projektet Alla kan skriva genom att samla alla aktörer kring en gemensam vision.
Miguel Goncalves
Miguel GoncalvesInfrastruktur & Back End
Det Miguel inte kan om robust systemdesign är inte värt att veta. Utvecklar algoritmer, databaser, utvecklingsmiljö, säkerhetslösningar och infrastrukur i världsklass.
Patrick Chieni
Patrick ChieniFront End Developer
Vår stilfantast som skapar en intuitiv användarupplevelse. Har en gedigen erfarenhet av webbapplikationer och är förtrogen med en rad olika programmeringsspråk.
Roope Koski
Roope KoskiUX Designer
Proffs på användarupplevelse. Leder Invigos designarbete: idé → prototyp → implementering → kvalitetssäkring. Har skapat och bevittnat 100-tals användartest och vet vad som funkar.